Scroll to top
ca es

FACTURA ELECTRÒNICA

Estimats clients i col·laboradors,

Ens dirigim a vostès per a informar-los sobre l’obligatorietat de la factura electrònica a partir de l’any 2024, segons la normativa vigent. Amb l’objectiu de facilitar aquesta transició i brindar solucions efectives, a CECASSA ens hem preparat per a oferir serveis especialitzats en facturació electrònica.

Per a poder donar-los tota la informació, els comuniquem que el proper mes de febrer organitzarem una reunió informativa juntament amb Wolters Kluwer per a explicar-los de manera senzilla i amb claredat la transició i terminis per a la implementació de la factura electrònica. D’aquesta manera també podrem resoldre qualsevol consulta que pugui sorgir-los.

Omple el formulari per a reservar plaça

Les dades facilitades en aquest formulari seran utilitzades unicament amb la finalitat de contactar per a la sessió formativa.

Li enviarem un correu electrònic amb les dates disponibles  en la major brevetat possible.

Per què triar CECASSA per a l’externalització de serveis de factura digital?

  1. Experiència i Confiança: Amb més de 40 anys d’experiència, som una gestoria de confiança que ha demostrat el seu compromís amb l’excel·lència en serveis fiscals, laborals i comptables
  2. Serveis Personalitzats: En CECASSA, entenem les necessitats específiques d’autònoms i PIMES. Es per això que oferim serveis personalitzats adaptats a la seva grandària i requisits.
  3. Compliment Normatiu: El nostre equip es manté actualitzat amb les regulacions fiscals i     comptables, garantint el compliment normatiu en l’emissió de factures electròniques.

Avantatges d’externalitzar amb CECASSA:

  • Reducció de costos operatius
  • La tranquil·litat d’enfocar-se en el creixement del seu negoci mentre ens encarreguem dels aspectes administratius.
  • Serveis flexibles i adaptats a les seves necessitats específiques.

No dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre com podem facilitar la seva transició a la facturació electrònica i oferir solucions personalitzades per a l’externalització de serveis.